SAMIR KYSANÉ ZELÍ s.r.o.

Kysané zelí
Regionální potravina
Výrobek roku

Společnost Samir Kysané Zelí s.r.o. vznikla v roce 2000, kdy koupila výrobu od firmy SAMIR – Samková Irena, a navázala tak na tradici výroby kysaného zelí v Brništi, která se datuje od roku 1988. Kysané zelí SAMIR vyrábíme tradiční metodou přirozeného mléčného kvašení nakládáním krouhaného hlávkového zelí za přídavku soli a kmínu. Naším prvořadým cílem je spokojený zákazník. Proto se při výrobě snažíme o co nejvyšší kvalitu námi vyráběného kysaného zelí. Začíná to výběrem a vypěstováním správné odrůdy hlávkového zelí a končí dokonale zabaleným sáčkem kysaného zelí a jeho rozvozem k zákazníkovi.

Pondělí 8:00–10:00, 12:00–13:30
Úterý 8:00–10:00, 12:00–13:30
Středa 8:00–10:00, 12:00–13:30
Čtvrtek 8:00–10:00, 12:00–13:30
Pátek 8:00–10:00, 12:00–13:30
Sobota Zavřeno
Neděle Zavřeno
0,0
Hodnocení 0,0 z 5 (založené na 0 recenzích)
Nejlepší0%
Velmi dobré0%
Průměrné0%
Špatné0%
Příšerné0%
Váš email potřebujeme pouze k ověření recenze a nebude nikde zveřejněn. Více informací o GDPR.

Tuto lokaci ještě nikdo nehodnotil, buďte první!

Kontaktujte majitele firmy

Kontaktujte majitele firmy

Váš požadavek byl úspěšně odeslán.

0,0
Hodnocení 0,0 z 5 (založené na 0 recenzích)
Nejlepší0%
Velmi dobré0%
Průměrné0%
Špatné0%
Příšerné0%

Kontaktujte majitele firmy

Kontaktujte majitele firmy

Váš požadavek byl úspěšně odeslán.