Společnost Samir Kysané Zelí s.r.o. vznikla v roce 2000, kdy koupila výrobu od firmy SAMIR – Samková Irena, a navázala tak na tradici výroby kysaného zelí v Brništi, která se datuje od roku 1988. Kysané zelí SAMIR vyrábíme tradiční metodou přirozeného mléčného kvašení nakládáním krouhaného hlávkového zelí za přídavku soli a kmínu. Naším prvořadým cílem je spokojený zákazník. Proto se při výrobě snažíme o co nejvyšší kvalitu námi vyráběného kysaného zelí. Začíná to výběrem a vypěstováním správné odrůdy hlávkového zelí a končí dokonale zabaleným sáčkem kysaného zelí a jeho rozvozem k zákazníkovi.
Pondělí | 8:00–10:00, 12:00–13:30 | |
Úterý | 8:00–10:00, 12:00–13:30 | |
Středa | 8:00–10:00, 12:00–13:30 | |
Čtvrtek | 8:00–10:00, 12:00–13:30 | |
Pátek | 8:00–10:00, 12:00–13:30 | |
Sobota | Zavřeno | |
Neděle | Zavřeno |
Tuto lokaci ještě nikdo nehodnotil, buďte první!