Řeznictví Miroslav Prošek

Jizerská klobása | Řeznictví & Uzenářství Prošek

Dobrý den, rádi bychom Vám nabídli náš vlastní uzenářský výrobek pod názvem Jizerská klobása. Proč právě název jizerská klobása?

Naše rodina žije v okolí Jizerských hor, v městečku Frýdlant a tady se také zrodila receptura a název výrobku.

Tento produkt je pouze z vepřového masa (poctivých 100 %), kde nejsou použity žádné umělé náhražky, tudíž je bez alergenů. Ovoněn speciální směsí koření je naražen do pravých skopových střívek a není tepelně opracován. Je pouze zauzený. Díky tomu má svou specifickou chuť. Doporučujeme tento jemně pikantní výrobek konzumovat za studena, samozřejmě skvěle chutná s místním pivem a výtečný je také opečený na grilu.

Jizerská klobása je jeden z nejoblíbenějších výrobků mezi našimi odběrateli v Libereckém kraji. Také získala certifikát regionální produkt Jizerské hory.

Něco málo o naší firmě:

Jsme středně malý podnik a zabýváme se porážkou skotu, prasat, včetně bio porážky a výrobou uzenin. Založen byl mým otcem v roce 1989. Před 13 lety jsem firmu převzal společně se svou rodinou. Stále vyrábíme uzeninu podle starých a poctivých receptur.

Naše motto zní: “Nejsme chemici, ale řezníci.”

Kontaktujte majitele firmy

Kontaktujte majitele firmy

Váš požadavek byl úspěšně odeslán.

mapMarkerGrey
Luční 192, 464 01 Frýdlant, Česko

Kontaktujte majitele firmy

Kontaktujte majitele firmy

Váš požadavek byl úspěšně odeslán.