Dobrý den, rádi bychom Vám nabídli náš vlastní uzenářský výrobek pod názvem Jizerská klobása. Proč právě název jizerská klobása?
Naše rodina žije v okolí Jizerských hor, v městečku Frýdlant a tady se také zrodila receptura a název výrobku.
Tento produkt je pouze z vepřového masa (poctivých 100 %), kde nejsou použity žádné umělé náhražky, tudíž je bez alergenů. Ovoněn speciální směsí koření je naražen do pravých skopových střívek a není tepelně opracován. Je pouze zauzený. Díky tomu má svou specifickou chuť. Doporučujeme tento jemně pikantní výrobek konzumovat za studena, samozřejmě skvěle chutná s místním pivem a výtečný je také opečený na grilu.
Jizerská klobása je jeden z nejoblíbenějších výrobků mezi našimi odběrateli v Libereckém kraji. Také získala certifikát regionální produkt Jizerské hory.
Něco málo o naší firmě:
Jsme středně malý podnik a zabýváme se porážkou skotu, prasat, včetně bio porážky a výrobou uzenin. Založen byl mým otcem v roce 1989. Před 13 lety jsem firmu převzal společně se svou rodinou. Stále vyrábíme uzeninu podle starých a poctivých receptur.
Naše motto zní: “Nejsme chemici, ale řezníci.”
Tuto lokaci ještě nikdo nehodnotil, buďte první!