Řeznictví MASS.NA

Prase na citronech, Kráva ala jerky, sušené a čerstvé maso

Buďte první kdo napíše recenzi
Jizerské hory

Jizerské hory


Jsme Marek a Eva – dva nadšenci, kteří opustili pohodlí kanceláře a plníme si sen o poctivé řemeslné výrobě. K jídlu jsme měli vždy blízko, nicméně kromě studia hotelové školy jsme neměli žádné vzdělání přímo v oboru. Náš řeznický sen se začal psát v roce 2016, když jsme začali s domácími pokusy o sušené maso. Na trhu jsme totiž nenašli žádné, které by nám chutnalo a zároveň bylo bez konzervantů.

Zkoušeli jsme nejrůznější příchutě a všechny pokusy se těšily velkému ohlasu u našich přátel a rodiny, kteří, jak to tak bývá, vše testovali. Začali jsme tehdy koketovat s myšlenkou, že začneme sušené maso vyrábět a prodávat. Při hledání místa pro naši novou provozovnu jsme narazili na útulné řeznictví v Českém Dubu. Myšlenka na kombinaci čerstvého masa a vlastní výroby masa sušeného nás pohltila tak, že už se nepustila.

Co jsme si pro Vás v MASS.NĚ připravili?
V našem řeznictví naleznete čerstvé vepřové a hovězí maso z regionálních malochovů, které nakupujeme přímo od farmářů a kompletně sami zpracováváme. Je vždy řádně vyzrálé, včetně různých steakových specialit.

Vyrábíme také čtyři druhy sušeného masa a několik masných polotovarů, jako například Salsicciu nebo Podještědskou vinnou klobásu. Kromě toho najdete u nás na prodejně kompletní sortiment uzenin od dalších regionálních výrobců, pivo z místního pivovaru z Trávníčku, chutney, pesta, pršuty, omáčky, koření a plno dalších dobrot k pivu, vínu i na běžné vaření.

Ocenění Regionální produkt Jizerské hory nese naše sušené maso – Kráva ala jerky a Prase na citronech. Jde o naši specialitu, kterou vyrábíme podle vlastních receptur a zcela bez umělých příměsí. Prase na citronech dokonce získalo titul Regionální potravina Libereckého kraje.

V podnikání se snažíme hledět na udržitelnost celé produkce, podporujeme lokální malé farmáře, u kterých hlídáme kvalitu chovů.

Kde najdete výrobky z MASS.NY?
Rádi Vás přivítáme přímo v řeznictví v Českém Dubu. Jezdíme také na mnoho akcí – jedná se především o různé trhy a slavnosti, kde většinou z našeho masa připravujeme pochoutky na grilu.

Baví nás vytvářen nové produkty a spokojený zákazník je tou nejlepší motivací. Víme, že nevolíme vždy tu nejjednodušší cestu, ale volíme takovou, která nám dává smysl.