Přidat firmu Přihlásit se
  • O projektu
    • O projektu
    • Jak se stát regionálním výrobcem?
    • Jak přidat svou firmu
    • Tipy a triky
    • Podpora Libereckého kraje
  • Mapa
  • Kategorie
    • Certifikovaní
    • Dům a zahrada
    • Jídlo a pití
    • Na sebe
    • Zážitky
    • Kde nakoupit
  • Kontakt
  • Blog
  • Region Liberec Vlajka DE
Hledat
Co
Místo
  • Přihlásit se
  • Registrace

Zapomněl jsem heslo

Heslo Vám bude zasláno emailem

Souhlasíte & akceptujete Všeobecné obchodní podmínky pro odeslání této reklamy?

Zrušit
contacts Přihlásit se
  • O projektu
    • O projektu
    • Jak se stát regionálním výrobcem?
    • Jak přidat svou firmu
    • Tipy a triky
    • Podpora Libereckého kraje
  • Mapa
  • Kategorie
    • Certifikovaní
    • Dům a zahrada
    • Jídlo a pití
    • Na sebe
    • Zážitky
    • Kde nakoupit
  • Kontakt
  • Blog
  • Region Liberec Vlajka DE

Hledá se Regionální potravina Libereckého kraje

  • Domů
  • Aktuality
  • Hledá se Regionální potravina Libereckého kraje

Jste producenty potravin a jste přesvědčeni, že vaše výrobky patří mezi nejlepší v kraji? Přihlaste se do soutěže o prestižní značku Regionální potravina Libereckého kraje. Přesvědčte veřejnost o kvalitě svých výrobků a podpořte tím ostatní regionální zemědělce a producenty potravin. Příjem přihlášek končí 8. dubna 2022. Za účast v soutěži se neplatí žádný poplatek.

Udělování značky „Regionální potravina“ je určeno pro potravinářské výrobky nebo zemědělské produkty od malých a středních potravinářských podniků, tj. subjekty s počtem maximálně 250 zaměstnanců. Do soutěže se může přihlásit fyzická osoba oprávněná k podnikání nebo právnická osoba, která je provozovatelem potravinářského podniku a je považována za výrobce na území Libereckého kraje.

Zemědělský produkt nebo potravinářský výrobek, který je přihlašován do soutěže o udělení značky „Regionální potravina“, musí být vyroben v příslušném regionu ze surovin z daného regionu, (v tomto případě Liberecký kraj) případně je-li to z objektivních důvodů nutné z tuzemských surovin. Podíl těchto surovin musí tvořit minimálně 70%. Hlavní surovina musí být ze 100% tuzemského původu. U ostatních surovin se dle části B uvede procentické zastoupení, včetně uvedení původu.

Karel klouček1

Kategorie výrobků

1. Masné výrobky tepelně opracované (uzené maso, šunkový salám, gothajský salám, párky, špekáčky, šunka, tlačenka, jitrnice, slanina, grilovací klobása, uzené koleno, paštika apod.).

2. Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy (fermentované a tepelně opracované výrobky – poličan, paprikáš, vysočina, herkules, turistický salám, lovecký salám, klobása, sušená šunka apod.).

3. Sýry včetně tvarohu (přírodní, tavené a syrovátkové sýry a tvarohy).

4. Mléčné výrobky ostatní (mléko, kysané mléčné výrobky, máslo apod.).

5. Pekařské výrobky včetně těstovin (chléb, běžné pečivo, jemné pečivo, trvanlivé pečivo, těstoviny).

6. Cukrářské výrobky včetně cukrovinek.

7. Alkoholické a nealkoholické nápoje (s výjimkou vína z hroznu révy vinné; např. piva, lihoviny, ostatní alkoholické nápoje, šťávy, nektary, ochucené nealkoholické nápoje, minerální vody apod.).

8. Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě (čerstvá, sušená, proslazená nebo nakládaná ovoce a zelenina, kompoty, džemy, povidla, protlaky apod.).

9. Ostatní (med, lahůdkářské výrobky, skořápkové plody apod.).

Do každé kategorie je možné přihlásit maximálně 5 výrobků od stejného výrobce.

Veškeré dokumenty a informace pro přihlášení do soutěže jsou k dispozici na: https://www.apic.cz/9742-regionalni-potravina-liberecky-kraj-vyzva-k-podavani-prihlasek.html

Předchozí
Další

Rubriky

  • Aktuality (6)
  • Články (9)
  • Podcast (25)

Nejnovější příspěvky

  • Do pivovaru za uměním? ARTHAUS nabízí zážitek z tvorby.
  • Nožíř, šperkař i zkušený pedagog, výtvarník a tvůrce. To vše v jedné osobě Václava Nikendeye.
  • Zástěra se slonem nebo prostírání v selském stylu? Pro Kozu z Mimoně žádný problém.
  • Dřevěné originální hodinky z liberecké dílny odměřují čas i zdobí
  • Zima neznamená konec práce. Když vám v lednu na záhoncích vyroste plevel, musí ven.

Právní informace

  • Cookies
  • GDPR
  • Přístupnost

Užitečné odkazy

  • Mapa
  • Kontakt

Pro firmy

  • Podpora kraje
  • Regionální produkt
  • Přidat firmu

Pro návštěvníky

  • O projektu
  • Jak se stát regionálním výrobcem?
  • Otázky a odpovědi

Liberecký kraj ARR - Agentura regionálního rozvoje Zdravý liberecký kraj Místní agenda 21

Copyright © 2023 LKsobe.cz, Správa webu Momentum Systems

  • Čeština